Miro Video Encoder

Miro Video Encoder este cu siguranta, un simplu (şi gratuit!) App pentru a converti aproape orice video in format Theora, şi, nou în această ultima  versiune, pentru a deschide formatul video WebM. Acesta nu dispune de nici o altă opţiune decât alegerea formatului de ieşire. Scopul Miro Video Converter este de a oferi oamenilor un rapid, uşor, şi intuitive mod de a converti videoclipuri. Cele mai multe convertoare video au zeci de setări naucitoare pentru a codifica un video.

Puteţi alege între WebM, MP4, Ogg-Theora. Doar drag and drop video pe Miro Video Converter şi faceţi clic pe Convert. Asta e tot ce ai nevoie, dar, de asemenea, este  tot ce veţi obţine, fara alte opţiuni.

În plus, pentru a deschide formate acceptă MP4, şi include profiluri de transcodare pentru iPod, iPod Touch, PSP, Android, o varietate de telefoane mobile, şi, nou în această ultima versiune, iPad.

Script-urile de ieşire format nu sunt chiar editabile, chiar dacă veti cauta în folderul de instalare. Puteţi vedea o listă detaliază script-uri de conversie, dar acestea sunt codificate în software astfel încât va trebui să compilaţi Miro (care este gratuit şi open source şi forkable pe GitHub).

Câteva detalii tehnice: Miro Video Converter (MVC) este bazat pe ffmpeg, motorul video omniprezent. Pentru conversie Theora, MVC foloseste ffmpeg2theora, care include encoderul Thusnelda pentru a codifica la cea mai bună calitate. În cele din urmă, codul sursă este licenţiat sub GPL. Acesta a fost codificat în parteneriat cu 8 Planes, o uimitoare echipa de programatori.

 

Descarcati-l de aici

 

 

Permanent link to this article: https://www.xenno.org/260/miro-video-encoder-2/

4 comments

Skip to comment form

  • TaVi on March 2, 2011 at 11:41 am
  • Reply

  Da!
  Se pare ca este unul dintre cele mai fiabile convertoare de fisiere media. Are intr-adevar o utilizare facila si face multe.
  Era nevoie de un review in romaneste. Multumesc!

  • TaVi on March 2, 2011 at 11:41 am
  • Reply

  Yes! It seems to be one of the most reliable media file converter. It really is an ease and more. Review was needed in Romanian. Thanks!

  1. Multumesc!

  2. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.