Angry IP Scanner

Angry IP Scanner este un foarte rapid scaner de adrese IP ÅŸi de porturi.
Se pot scana adresele IP, în orice interval, precum şi oricare dintre porturile lor. Este o aplicatie usor de utilizat de tip cross-platform. Nu necesită instalare, ea poate fi copiata şi utilizata oriunde.
Angry IP scanner face ping pur şi simplu, catre fiecare adresă IP pentru a verifica dacă este în viaţă, apoi optional se rezolva hostname, determină adresa MAC, scaneaza porturile, etc cantitatea de date colectate despre fiecare gazdă poate fi extins cu plugin-uri.
De asemenea, are caracteristici suplimentare, cum ar fi informaţiile NetBIOS (numele computerului, numele grupului de lucru, şi utilizatorul conectat curent Windows), gama de adrese IP, server web de detecţie, etc
Rezultatele scanarii pot fi salvate pentru a CSV, TXT, XML sau fişiere de IP-Port listă. Cu ajutorul modulelor aditionale, Angry IP Scanner poate obţine orice informaţii despre IP-urile scanate. Oricine poate scrie cod Java este capabil de a scrie plugin-uri şi extinde funcţionalitatea de Angry IP Scanner.
În scopul de a creşte viteza de scanare, foloseste abordare multithread: un fir separat de scanare este creat pentru fiecare scanate adresa IP. Codul sursa completă este disponibilă, a se vedea pagina Download.

Linux

MAC

Windows

Sursa

Permanent link to this article: https://www.xenno.org/347/angry-ip-scanner-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.