Tehnici de optimizare website

Cunostintele legate de optimizare a conţinutului site-ului au devenit deja cunoştinţe bun simţ. Cine nu doreste un site care sa fie gasit rapid la o cautare?
Aţi găsit nişte termeni despre SEO şi nu ştiti ce înseamnă acestia?
Iată câteva tehnici de optimizare si termeni referitoari la:
Vizitatori unici - Un server este accesat cu o cerere HTTP pentru un singur obiectiv web. O singura accesare a unei pagini poate antrena mai multe solicitari din partea unui server. Vă puteţi mări audienţa  prin furnizarea de continut, pagini relevante si angajarea web. Urmărirea vizitatorilor unici noi vă poate ajuta să aduceti creşterea audienţei.
Timp mediu pe site şi marimea site-ului - Urmarirea click-urilor este una dintre cele mai bune măsuri de previziune a utilizarii site-ului.
Pagini pe vizita - Numărul de pagini care au fost accesate în timpul unei vizite este o măsură largă şi simplu de urmarit la utilizarea site-ului. Paginile pe vizita măsoară  fluxul de trafic posibil cu un grad ridicat de accesare.
Rata bounce – Este procentul de utilizatori care au parasit site-ul dvs., fără a naviga către o altă pagină din site. Tu ar trebui să examinezi paginile ce au ratele de respingere mari pentru o îmbunătăţire a conÅ£inutului.
Conversie tarife – Raportul dintre numărul de obiective realizate, în comparaÅ£ie cu vizitatori unici este, de fapt, rata de conversie. PuteÅ£i creÅŸte rata de conversie prin îmbunătăţirea conÅ£inutul paginilor site-ului dvs. .
Consum de continut primar - Fiecare vizita pe site-ul tau trebuie să aibă asociat si punctul de intrare. Acest punct de intrare este de obicei o pagină simplă. Acesta este procentul de timp în care o pagină constituie impresia unui site.
Cale pierdere – Este procentul in care o pagină a fost văzuta într-o calea de navigare de catre vizitatori în cazul în care vizitatorii au reziliat fără acea rata bounce. Pierderea poate indica calea de informaÅ£ii incomplete, o cale de introducere pe piaţă sau o inducere în eroare.
Cuvinte cheie sau de campanie – Acele cuvinte cheie sau campaniile realizate pentru a aduce mai mulÅ£i bani sau un loc superior in căutarea cu motoarele specifice.
Cost pe conversaţie - În cazul în care costul per conversaţie pentru o anumită campanie, cum ar fi grupul de anunţuri sau de cuvinte cheie este mai mare decât valoarea medie de vânzare pentru elemente incluse.

Permanent link to this article: https://www.xenno.org/1081/tehnici-de-optimizare-website/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.