Starcraft 2

StarCraft II: Wings of Liberty este un joc video de strategie militara science fiction in real-time, joc dezvoltat şi lansat de Blizzard Entertainment pentru Microsoft Windows şi Mac OS X. o continuare a jocului video premiat StarCraft 1998, jocul a fost lansat la nivel mondial în iulie 27, 2010. Acesta este împărţit în trei tranşe: jocul de baza cu subtitrare Wings of Liberty, şi două pachete de expansiune viitoare, Heart of the Swarm si Legacy of the Void.

Amplasat în secolul 26 într-o parte îndepărtată a galaxiei Calea Lactee, jocul se învârte în jurul trei specii: terranilor, exilaţii umani de pe Pamant, Zerg, o rasă de insectoids şi Protoss, o specie cu puteri vaste mintale. Wings of Liberty se concentrează asupra terranilor, în timp ce extinderile Heart of Swarm si Legacy of the Void va concentra pe Zerg şi respectiv Protoss. Jocul este stabilit la patru ani după evenimentele din StarCraft: Brood War, şi il arata pe Jim Raynor cum conduce un grup de insurgenţi împotriva autocratice Terran Dominion. Jocul include personaje si locatii vechi si noi care se întorc din jocul original.

Jocul a fost primit cu recenzii foarte pozitive din partea criticilor, care au dat un scor agregat de 93% de la Metacritic. Similar cu predecesorul său, StarCraft II a fost lăudat pentru gameplay-ul acestuia, implicarea, precum şi introducerea de caracteristici noi şi îmbunătăţite in poveste, în timp ce critica caracteristici specifice care au existat în jocul original StarCraft, dar au fost eliminate în StarCraft II, cum ar fi lipsa optiunii de joc LAN şi decizia de a desparte regiunile multiplayer. In prima luna de la vânzare, StarCraft II vândut un total de 3 milioane de exemplare în întreaga lume.
Mai mult….Wikipedia

Permanent link to this article: https://www.xenno.org/50/50/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.